Pikis-Pikabetoni

Finpestonin Pikis, 1 tunnin pikabetoni, on sementtipohjainen erityisen nopeasti kuivuva ja kovettuva erikoisbetoni, joka on käyttökelpoinen myös talvella. 1 tunnin pikabetoni sietää myös laimeita happoja ja maantiesuolaa. Pikis-pikabetonilla teet korjaukset pikavauhtia ja pääset jatkamaan työtä ennätysajassa.

Pikis-Pikabetonin käyttökohteet

Pikis-Pikabetonilla toteutat nopeasti betonipintojen korjaukset, tolppien ja rakenteiden pikavalut sekä betonikaivojen korjaukset. Pikis-Pikabetoni ei sovellu kantaviin rakenteisiin. Menekki: 25 kg antaa 16 l betonia.

Pikis-Pikabetonin käyttöohjeet

Maksimivesimäärä 3 l / 25 kg. Pienellä vesimäärällä betoni on muovailukelpoista ja normaalilla vesimäärällä valukelpoista. Käytä alle 10 °C:n lämpötilassa lämmintä sekoitusvettä ja pakkasella kuumaa sekoitusvettä. Laita aina ensin osa vedestä sekoitusastiaan. Lisää kuivabetoni ja loppuvesi. Sekoitetaan huolella, maks. 2 min.

Kostuta kuiva tai huokoinen korjattava pinta, poista ylimääräinen vesi.

Pikis-Pikabetonin työskentelyaika on vain 4–5 minuuttia!

Työstä riippuen kovettumisaika kuormitettavaan lujuuteen: Kesällä noin 1 tunti ja talvella n. 2 tuntia. Lopullinen lujuus saavutetaan noin vuorokaudessa. Pikis-Pikabetoni muodostaa lämpöä kovettuessaan.

Varastointiaika: Kuivassa varastossa noin 1 vuosi.

Turvallisuusohjeet

Sementtituote. Lievästi alkaalinen kostuessaan. Silmiin joutuessa huuhdottava runsaalla vedellä ja otettava yhteyttä lääkäriin. Käytä suojakäsineitä.